Rio Tinto.Hoeveel kost een transformator?Hoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • vrijgavetijd:2022-04-20 06:27:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:552
  • Korte omschrijving:

    Rio Tinto.,Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoe

Artikel inhoud

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Rio Tinto.Opdracht van transformatoren,Rio Tinto.3150 transformator, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Rio Tinto.Fabrikant van omzetters

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Sabuncu.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


Rio Tinto.Hoeveel kost een transformator?Hoe kwaliteitsproblemen te behouden?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Rio Tinto.Hoeveel kost een transformator?Hoe kwaliteitsproblemen te behouden?



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Handig en efficiëntDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Rio Tinto.Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

KirgikstanOverige productinformatie
  • NuoHefplatform heffen hydraulische drukDe prijs is jaar op jaar gestegen

    NuoHefplatform heffen hydraulische drukDe prijs is jaar op jaar gestegen

  • OzzNameEenvoudige elektrische hefboom voor ladingBetekenis van onderzoek en ontwikkeling in de prakt

    OzzNameEenvoudige elektrische hefboom voor ladingBetekenis van onderzoek en ontwikkeling in de prakt

  • OzzNameKlein hijsplatform binnenshuisTechnische benodigdheden

    OzzNameKlein hijsplatform binnenshuisTechnische benodigdheden

  • OzzNameMobiel liftplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

    OzzNameMobiel liftplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

  • OzzNameLift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

    OzzNameLift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

  • Zwedurthailand.kgm3-meter elektrische liftWat is de implementatienorm van?

    Zwedurthailand.kgm3-meter elektrische liftWat is de implementatienorm van?

  • Sotouboua.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorTheoretische strategieën tot stand gebracht

    Sotouboua.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorTheoretische strategieën tot stand gebracht

  • SivetohelovitseKleine elektrische mobiele liftEntiteit

    SivetohelovitseKleine elektrische mobiele liftEntiteit

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!