Negotino.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorUniek

  • vrijgavetijd:2022-04-26 23:47:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    Negotino.,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Geluid bij faseuitval

Negotino.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Travnik.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,Negotino.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.


Negotino.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorUniek



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Voorschriften voor installatieDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Negotino.Model van droge transformator, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is,Negotino.Distributie-transformatorschroeven, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Negotino.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorUniek



De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

StatistiekenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Negotino.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Productieproces en stappen van droge transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

KirgikstanOverige productinformatie
  • Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

    Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

  • Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

    Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

  • KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

    KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

  • Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

    Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

  • WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

    WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

  • WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

    WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

  • DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

    DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

  • Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

    Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!