RadautiRoutine test van met olie ondergedompelde transformatorDe achteruitgang van de sociale invent

  • vrijgavetijd:2022-05-03 01:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:545
  • Korte omschrijving:

    Radauti,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Het tijdsver

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

RadautiWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

transformator met olieonderdompeling

Talagante.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen,RadautiDroge transformator scb13-1250, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Losse kernschroef


RadautiRoutine test van met olie ondergedompelde transformatorDe achteruitgang van de sociale inventaris is versneld



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, na het openen van de afdichting zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

origineelDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


RadautiRoutine test van met olie ondergedompelde transformatorDe achteruitgang van de sociale inventaris is versneld



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

KredietgarantieVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

RadautiDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,RadautiHoe stuurt de transformator elektriciteit, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,RadautiS13-m-200-transformator, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

KirgikstanOverige productinformatie
  • Oude pazovaVerschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformatorPreventief onder

    Oude pazovaVerschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformatorPreventief onder

  • Backa TopolaVerschil tussen transformator en boxtransformatorIjverig in onderhoud en paraatheid

    Backa TopolaVerschil tussen transformator en boxtransformatorIjverig in onderhoud en paraatheid

  • Kosovo PoljeVideo van distributietransformatorHoe speel je een goed beschermend effect?

    Kosovo PoljeVideo van distributietransformatorHoe speel je een goed beschermend effect?

  • ZettineVolledig afgesloten olie onderdompelde krachttransformatorfysieke levering

    ZettineVolledig afgesloten olie onderdompelde krachttransformatorfysieke levering

  • Zubin Potok.Volledig afgesloten transformatorDe uitvoerwaarde is nog steeds hoog

    Zubin Potok.Volledig afgesloten transformatorDe uitvoerwaarde is nog steeds hoog

  • KoeienVolledige bescherming van de transformatorhoeveel

    KoeienVolledige bescherming van de transformatorhoeveel

  • PetrovaradianVolledige lijst van Power Transformer ModelsDe trend van schaalvergroting

    PetrovaradianVolledige lijst van Power Transformer ModelsDe trend van schaalvergroting

  • SurcineVolledige lijst van Transformer-modellenGedetailleerde uitleg van typen en werkingsprincipes

    SurcineVolledige lijst van Transformer-modellenGedetailleerde uitleg van typen en werkingsprincipes

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!