Bailesti.Scb10 droge transformatorNieuwe prijs

  • vrijgavetijd:2022-05-03 23:46:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:325
  • Korte omschrijving:

    Bailesti.,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek d

Artikel inhoud

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Nahiyat ash ShinafiyahDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Bailesti.Scb10 droge transformatorNieuwe prijs



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Bailesti.Model van olie ondergedompelde transformator,Bailesti.Prijs van olie ondergedompelde transformator,Bailesti.Substation van voorgefabriceerde transformatoren, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Geluid bij faseuitval

Focus op ontwikkelingDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

fabrikant van droge transformatoren

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Bailesti.Scb10 droge transformatorNieuwe prijs



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Afdeling verkoopEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Bailesti.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Dry type transformator bedrijf

KirgikstanOverige productinformatie
  • Beijingworld.kgmHet hefplatform van de liftWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in de product

    Beijingworld.kgmHet hefplatform van de liftWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in de product

  • Beijingworld.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHete markt

    Beijingworld.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHete markt

  • Chehanouf.Mobiele lift met schaarvorkWat te doen als rimpels tijdens de productie?

    Chehanouf.Mobiele lift met schaarvorkWat te doen als rimpels tijdens de productie?

  • Trebisov.Werkprincipe van de transformatorPrincipes en oplossingen van productproblemen

    Trebisov.Werkprincipe van de transformatorPrincipes en oplossingen van productproblemen

  • Khorov.Kleine 12 meter mobiele liftHoe goed of slecht te beoordelen met ogen

    Khorov.Kleine 12 meter mobiele liftHoe goed of slecht te beoordelen met ogen

  • Khorov.Snelhefplatform vrachtwagenWat zijn de voordelen in functie en output?

    Khorov.Snelhefplatform vrachtwagenWat zijn de voordelen in functie en output?

  • Beverlijk.Hydraulisch hefplatformBeleggingsinformatie

    Beverlijk.Hydraulisch hefplatformBeleggingsinformatie

  • Berlin SchoenebergElektrische lift op de vloerVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:

    Berlin SchoenebergElektrische lift op de vloerVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!