Rostov op de DonSpecificatie van de capaciteit van de transformatorDagelijkse schoonmaak

  • vrijgavetijd:2022-05-04 23:46:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:293
  • Korte omschrijving:

    Rostov op de Don,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Rostov op de DonInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

lekkage van olie bij loopflens

Sabuncu.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Rostov op de DonSpecificatie van de capaciteit van de transformatorDagelijkse schoonmaak



Fout oordeel van de transformator

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Rostov op de DonControleinhoud van droge transformator, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen,Rostov op de DonParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Afdeling verkoopWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

lekkage van olie op elektrische lasstand

Losse kernschroef


Rostov op de DonSpecificatie van de capaciteit van de transformatorDagelijkse schoonmaak



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Lijst van contingentenDry type transformator bedrijf

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde,Rostov op de DonDistributie-transformator-experiment, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Rostov op de DonDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

KirgikstanOverige productinformatie
  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

    Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

  • Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

    FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!