Voronezh.kgmStaatsraster van TransformerEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te ste

  • vrijgavetijd:2022-05-05 05:46:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:166
  • Korte omschrijving:

    Voronezh.kgm,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Voronezh.kgmOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator,Voronezh.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformator,Voronezh.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteit, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Voronezh.kgmVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Hamina.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

transformator met olieonderdompeling

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Voronezh.kgmStaatsraster van TransformerEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen



Losse kernschroef

Fabrikant van omzetters

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Goede reputatieEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Voronezh.kgmStaatsraster van TransformerEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of uit te stellen



Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Mond van de aanbevelingHoeveel kost de transformator?

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

KirgikstanOverige productinformatie
  • Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

    Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

  • Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

    Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

  • Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

    Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

  • Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

    Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

  • Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

    Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

  • MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

    KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

  • BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!