Himki.Transformer apparaatBedrijfsproductie

  • vrijgavetijd:2022-05-09 04:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:549
  • Korte omschrijving:

    Himki., en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.kV en hoger dan ^ plusmn; geen bel

Artikel inhoud
en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Himki.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Productieproces en stappen van droge transformator

Lelystad.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

transformator met olieonderdompeling


Himki.Transformer apparaatBedrijfsproductie



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

KortingNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, handel, luchthavens,Himki.Marktanalyse van droge transformatoren, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Productie afdelingEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken,Himki.Lettertype transformator 400kV, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Himki.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Na de no-load test is normaal voor h,Himki.Prijs van 125kva droge transformator, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

KirgikstanOverige productinformatie
  • Lexington-Fayette.Elektrische hefplatformliftDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk

    Lexington-Fayette.Elektrische hefplatformliftDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk

  • Lexington-Fayette.Explosiebestendige lift van aluminiumlegeringDetails

    Lexington-Fayette.Explosiebestendige lift van aluminiumlegeringDetails

  • Laroche aan de Yonghe rivierVolledig automatische elektrische liftVervormingsanalyse

    Laroche aan de Yonghe rivierVolledig automatische elektrische liftVervormingsanalyse

  • MayugeNameTransformer puntBesteed aandacht aan die veelvoorkomende problemen

    MayugeNameTransformer puntBesteed aandacht aan die veelvoorkomende problemen

  • Macau100kg klein hefplatformProductkenmerken en gebruiksmethoden

    Macau100kg klein hefplatformProductkenmerken en gebruiksmethoden

  • MacauSchaar type hefplatform autoHuidige status in de afgelopen jaren

    MacauSchaar type hefplatform autoHuidige status in de afgelopen jaren

  • Szekszard.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

    Szekszard.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

  • Serge.Grote elektrische liftWaar zit het voordeel in?

    Serge.Grote elektrische liftWaar zit het voordeel in?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!